30 jaar geleden..

Ik ben absoluut geen hopeloze romanticus, maar dit is toch echt mijn sprookje. Ongeveer 30 jaar geleden werd ik verliefde op een prachtige grote man, met krullend haar en mooie donkere ogen. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. We kwamen elkaar tegen op een feest en hebben de gehele avond met elkaar opgetrokken. We hadden het ontzettend leuk en na een heerlijke dans volgde een intense zoen. Mijn avond kon niet beter. Ik had mijn man gevonden, zonder twijfel. Het bleek schone schijn, hij vertelde mij dat hij een relatie had en dat was het einde van mijn verliefdheid. Ontdekken hoe sterk onze klik was zat er niet in en mijn avond was over. Daarna heb ik nog relaties gehad, maar het voelde nooit zoals de chemie die ik had met hem.

Heden

Nu 30 jaar later heeft die man nog steeds die prachtige donkere ogen, zijn haren zijn wat grijzer, maar is de chemie nog steeds zo heftig. Hij vond mij via de datingsite van 50plusmatch. Hij herkende mij aan mijn ogen en mijn lach. Op onze eerste date gingen we salsadansen, precies dat wat we 30 jaar geleden ook deden, waar onze chemie ontstond. Hij kan ontzettend goed salsadansen en leidt mij de hele zaal door. Hij heeft 20 jaar les gehad en leert het mij met liefde. De salsa vergt veel passie en emotie, dat was een heerlijke date om te beginnen waar we 30 jaar geleden gestopt waren. We hebben het enorm leuk gehad en de klik was er nog steeds.

Inmiddels woont deze prachtige man sinds 2 maanden bij mij en zijn we verliefder dan 30 jaar geleden. Het is voor mij een ontzettend speciale tijd geweest en ben dol blij dat ik mijn sprookje gevonden heb op een datingsite. Het had voor mij niet beter kunnen uitpakken. Misschien bestaan sprookjes dan toch echt..