Waarom is online dating het beste wat introverte mensen kan overkomen?

Loving

Wat is Serieus flirten? Je kunt nu zoeken naar een potentiële partner zonder ooit de comfortzone van je bank te verlaten. Natuurlijk, uiteindelijk moet je uiteindelijk opstaan en daadwerkelijk op een date gaan. Maar hey, het is beter dan te proberen om een schatje te vinden dan in de bar menigte.

Je kunt zelfs zeggen dat we een wereldwijde Introverte Revolutie doormaken. Neem het van het succes van Susan Cain’s zelf uitgeroepen introverte boek Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking. Haar boek heeft wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht, een TEDtalk die ze over het onderwerp gaf is meer dan 19.294.447 keer bekeken, en ze zou vijf cijfers betaald hebben gekregen voor één enkele verschijning.

Love

Hoewel er enige overlap is tussen verlegenheid en introvertheid, heeft Kaïn het verschil duidelijk gemaakt tijdens haar interview in TIME in 2012, waarbij ze zei dat “verlegenheid angst is voor sociaal oordeel en vernedering, en introversie echt de voorkeur heeft voor minder stimulatie”. Je bent niet bang om naar dat feestje te gaan waar je niemand kent, je hebt er letterlijk geen zin in.

Het is misschien niet direct herkenbaar, maar sommige van de machtigste mensen ter wereld zijn introvert: Mark Zuckerberg, Marissa Mayer, Hillary Clinton en Barack Obama, om er maar een paar te noemen. Introverte mensen nemen het over en de mensen merken het – ook degenen die dating websites runnen.

Serieus flirten.nl: is Tinder een optie?

Tinder lijkt de go-to voor iedereen die met online dating aan het knutselen is, maar het is niet automatisch een gemakkelijke plaats om te socialiseren, alleen maar omdat het achter een scherm zit. Het is druk, vol met gebruikers met onbepaalde bedoelingen. Als eindeloos swipen en je je naast geen filters meer ontmoedigd dan hoopvol bent, betekent dit niet dat je te introvert bent voor online dating – misschien is het enige wat je nodig hebt een datingsite die je meer controle geeft, bijvoorbeeld serieus flirten.nl.

Als het idee van het maken van een gesprek in grote groepen of het gaan naar vreemden je persoonlijke idee van de hel is, zijn er dating sites die tegemoet komen aan je specifieke behoeften. Daar is een app voor. Liever zinvolle verbindingen maken zonder te onthullen hoe je eruit ziet? We hebben een paar websites gevonden met functies die je dat ook kunnen laten doen.

Datingsites

Top 5 lijst serieus flirten.nl in Nederland:

1. Parship

2. Relatieplanet

3. Elite dating

4. 50plusmatch

5. Lexa