Wat kunnen Poppers voor je doen?

Als je graag eens wat experimenteert en ook eens gebruik wilt maken van Poppers dan is het zeker zaak dat je eerst goed kijkt wat de effecten van dit middel kunnen zijn. 

Dampen die vervluchten

Poppers aanschaffen is zo gepiept bij een online winkel zoals Poppers-Store. Je hebt er een ruime keuze in flesjes met het vloeibare middel. Het middel heeft de eigenschap dat het bijzonder vluchtig is dus bij het openen van het flesje dien je de damp die vrijkomt meteen op te snuiven om er effect van te ondervinden. De werking van het middel is maar van korte duur en is hooguit een paar minuten. 

Positieve effecten van het middel

De positieve effecten van het middel vind je in het feit dat je in een soort warme roes raakt die je een plezierig gevoel bezorgt. Daarnaast gaat je hartslag omhoog en kunnen bepaalde spieren verslappen waardoor het een gunstig effect kan hebben tijdens het hebben van vrijen. De dampen zorgen voor een werking die vergelijkbaar is met die van XTC. 

Bekijk ook de mogelijke bijwerkingen

Houd er bij het gebruik van het middel ook rekening mee dat er minder positieve bijwerkingen kunnen optreden. Welke dit zijn lees je op de website van de aanbieder. Zo weet je ook meteen of het middel wel iets voor jou is en of je het wilt gebruiken om een roes op te wekken.